Tábor
A Coerver® Coaching a világ legjobb és legizgalmasabb labdarúgó készség, és képesség fejlesztő módszere, mely a világ vezető szövetségeinek és egyesületeinek ajánlását élvezi. Segítségével elsajátíthatod olyan világsztárok mozdulatait és képességeit, mint Cristiano Ronaldo, Messi, Bale, Özil.
Azt tanítsd, amiben hiszel!
A Coerver® Coaching rendszerével a játékos képzés nem csupán a modern gyakorlatokról, a labdaérintés számról vagy az eredményszámítás háttérbe helyezéséről szól. A Coerver® szellemisége ennél sokkal több: amellett, hogy a labdával tökéletesen bánó, a jövő labdarúgásának megfelelő játékost képez, odafigyel az emberi és a sportolói oldalra is. A Coerver® Coaching küldetését a Coerver®-kód testesíti meg, amely a játékosok fejleszteni kívánt szakmai és emberi tulajdonságait tartalmazza.
Képzettség, Erő, Gyorsaság, Mentalitás, Játékérzék
A cél az összes korosztályban, képzett, magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése. Figyelembe véve a korosztályok sajátosságait. Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.
Ezért fontos az edzéseken, hogy Mit? Miért? Hogyan? tanítunk.

COERVER® COACHING ÉRTÉKEK

 • Élvezetessé tenni az edzést, és a játékot. Ez a kombinációja a pozitív képzési környezetnek, és a kihívást jelentő gyakorlatoknak, ez generál belső motivációt a hatékony tanuláshoz
 • Sportszerű játékosok nevelése, akik tisztelnek mindenki. Az edzések fejlesztik az erős, tisztességes személyiség kialakulását, a pályán, és a pályán kívül is
 • Értékek győzelme, ami nem több, mint tanulás, készség, erőfeszítés, és személyes fejlődés. Különösen a 6-12 éves korosztályban a hangsúly a hosszú távú fejlődésen, és nem a rövidtávú eredményen van.
A Coerver® FociSuli programjain kötöttségek nélkül élvezheted a világ első szám képzésének előnyeit. Akkor is, ha most ismerkedsz a labdarúgással, illetve akkor is, ha tudásod szeretnéd fejleszteni. Fontos, hogy a FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják szeretettel, U7-U15-ös korú játékosok jelentkezését.
Gyere és próbáld ki magad, edz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek. Amit minden helyszínen biztosítunk a résztvevőknek:
 • Szakértő technikai képzés
 • Sztár és csapat modell edzések
 • Profi, és biztonságos tanulási környezet
 • Kihívások és versenyek
 • Szórakoztató edzések
Kiknek ajánljuk a Coerver® FociSuli programot?
 • Játékosoknak, akiknek nincs klubja.
  Felzárkóztatást, fejlődési lehetőséget kínál a csapat nélkül lévő gyerekeknek, vagy akik később kezdtek futballozni és még nem kerültek klubhoz, vagy bármilyen oknál fogva nem találtak csapatot maguknak a szezonra, vagy átmenetileg felhagytak a játékkal és edzéslehetőségre vágynak, profi szakemberek segítségével.
 • Extra edzés, amely motivál a tanulásra.
  Csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó játékosoknak.

További információ, és jelentkezés a brodarics.tamas@coerver.hu, vagy a +36 70 415 14 14-es telefonszámon.